Over Ons

Wie wij zijn

Solvitus is meer dan een technology partner alleen. Wij zijn een echt verlengstuk van jouw organisatie.

Bij Solvitus zorgen we ervoor dat de organisaties en partners waar we mee samenwerken groeien. Daarnaast zorgen we ervoor dat deze organisaties future proof zijn en zichzelf razendsnel kunnen aanpassen aan een steeds sneller veranderende (digitale) wereld. We doen dit voor uiteenlopende sectoren zoals finance, logistiek, overheid, retail, gezondheidszorg, bouw en betaalde voetbalorganisaties.

Onze aanpak omvat het volledige spectrum, van advies en ontwerp tot aan levering, bouw en beheer van duurzame en innovatieve IT-oplossingen die naadloos aansluiten bij de bedrijfsdoelstellingen en strategie van onze klanten.

 

Onze specifieke focus richt zich op Business Transformation Services, waaronder Digitale Transformatie, Datagedreven Werken en Applicatie ontwikkeling, beheer en modernisatie. Alles valt en staat met de juiste IT Business Strategie.

Deze thema’s integreren feilloos met aspecten gerelateerd aan de infrastructuur van elke organisatie, waaronder de Digitale Werkplek, Netwerk & (Cyber) Security, AI & Cloud. Door ons uitgebreide aanbod van diensten, zijn wij met Solvitus Groep een Full Service Solution Provider die garant staat voor een IT-landschap dat betaalbaar en toekomstbestendig is.

Wij zijn een jong team, dat met beide voeten in de technologische ontwikkeling staat.

Onze missie

Solvitus Group zorgt ervoor dat de voortdurend groeiende complexiteit van IT-mogelijkheden beschikbaar blijft en naadloos aansluit op de behoeften van onze partners. Hierbij wordt specifiek aandacht besteed aan zowel de gebruikerservaring als de specifieke vereisten van de organisatie, zowel in het heden als in de toekomst.

Technologie voor een ieder begrijpbaar willen maken en op de juiste manier inzetten. Dat is ons doel. Van MKB’ers tot groot zakelijke klanten. Solvitus Group bied de mogelijkheid om efficient te digitaliseren voor elk bedrijf, ongeacht de grote.

Onze Visie

In een tijdperk waarin digitale transformatie in een stroomversnelling terechtkomt, heeft de manier waarop organisaties opereren een ingrijpende verandering ondergaan. Plaats- en device-onafhankelijk werken is nu niet langer een luxe, maar eerder de standaard geworden. De pijlers van deze transformatie zijn te vinden in de prominente rol van Data, Cloud, mobiele werkplekken, Networking en vooral Security, die steeds meer aan belang winnen.

In deze evolutie zijn AI, SaaS en (mobiele) applicaties van cruciaal belang geworden, waarbij het vermogen om overal ter wereld te opereren essentieel is voor het overleven en groeien van elke organisatie. Een positieve ontwikkeling is dat bedrijven steeds vaker technologische vraagstukken uitbesteden aan gespecialiseerde IT-bedrijven.

De exponentiële groei van data heeft de noodzaak versneld om dieper inzicht te verkrijgen in processen en klantbehoeften. De immense hoeveelheid gegevens heeft ook geleid tot een toename van het gebruik van AI (kunstmatige intelligentie). Wat eens als futuristisch werd beschouwd, is nu integraal onderdeel geworden van de dagelijkse agenda van bedrijven en instellingen. Het verkennen en begrijpen van deze ontwikkelingen is niet langer een keuze, maar een cruciale stap voor organisaties die willen gedijen in deze dynamische digitale wereld.

Wij zorgen ervoor dat onze partners meegaan in deze ontwikkelingen en niet achter raken op de concurrenten.