SOLVITUS GROUP

Solve It With Us

WELKOM!

Wij zijn de Solvitus Group, een Full Service Technology Partner die oplossingen biedt aan organisaties om groei te realiseren. Alles wat hier voor nodig is hebben wij zelf in huis of binnen ons eco-systeem.

Recruitment

Onze recruitmentdiensten helpen bij het vinden van geschikte kandidaten op verschillende niveaus en branches. We begrijpen de bedrijfscultuur, werkzaamheden en functiebehoeften van onze klanten en werken nauw samen. Zo kun jij je focussen op jouw organisatie, terwijl wij de juiste persoon vinden.

Development

Wij bieden complete development diensten, van ontwerp tot implementatie van webapplicaties. Ons team van professionals werkt nauw samen met klanten aan op maat gemaakte projecten en dynamische applicaties met de nieuwste technologieën en ontwerprichtlijnen voor kwalitatief hoogstaande en efficiënte service.

Branding & Design

Wij creëren een sterke visuele identiteit voor jouw merk met onze branding en design diensten. Dit omvat het ontwikkelen van logo’s, kleurenschema’s en andere visuele elementen met professionele software en ontwerptechnieken. Ons team werkt samen met jou om een unieke visie tot leven te brengen die opvalt op alle marketingkanalen, zoals websites, sociale media en gedrukt materiaal. We begrijpen dat een blijvende indruk cruciaal is voor het succes en ons doel is om jou hierbij te helpen.

Marketing & Strategie

Onze marketing- en strategiediensten dragen bij aan de groei van uw bedrijf en versterken uw concurrentiepositie. Wij beginnen met het begrijpen van uw bedrijf en doelstellingen, ontwikkelen een unieke strategie, identificeren uw deolgroep en markt, creëren gerichte marketingcampagnes en zorgen ervoor dat uw merk duidelijk en onderscheidend is. Ons strategische advies biedt u de nodige handvatten om uw doelen te bereiken en op koers te blijven. Kies voor onze diensten voor een succesvolle groei van uw bedrijf.

Ons Eco-systeem

Recruitment Leuk & Betaalbaar

Lage kosten én garanties

The Sourcing Agency is zo’n bedrijf uit ons eco-systeem, die data inzet om de juiste kandidaten te leveren die passen bij je organisatie. Hun wervingsdiensten zijn uniek en hun vacaturebank de meest data-driven van Europa.

Design wat in de buurt komt van kunst

Philips, Audemars Piquet

Onze designer is er niet zo maar één. Hij heeft jarenlang het design gemaakt van Audemars Piquet en Philips.

SOLVITUS FOUNDATION

Maatschappelijk & Noodzakelijk

De SOLVITUS Foundation werkt nauw samen met (betaalde) voetbalclubs  schoolgemeenschappen, goede doelen en universiteiten. Zo geven we bijvoorbeeld programmeerles op basisscholen. Leren we wat data is en kan en leggen we uit hoe algoritmes werken.

Lokaal ondersteunen

Win-win creëren

Stel je voor dat je zonder extra kosten spaart voor de contributie van de sportvereniging van je kind tijdens het boodschappen doen. Of spaart voor een goed doel naar keuze die je maandelijks kan wisselen. Samen kunnen we iedereen laten meeprofiteren. Ondernemers, verenigingen en mensen.

Lijkt te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet. Het kan, het is er, wij hebben het.

Contact opnemen

Interesse in een van onze diensten?

Data-driven full service dienstverlening

Solvitus is er om jouw bedrijf te helpen naar een hoger niveau te komen. Neem contact met ons op, en laat ons jouw bedrijf helpen.

Onze Partners