Marketing Expert

Details

Een maandsalaris van maximaal € 4250,- bruto!

Je zult 36 Per week aan het werk zijn

Uiteraard zul je jaarlijks bonussen ontvangen

Wat kun je verwachten van de functie
Marketing Expert

Over de opdrachtgever 🏢

Onze opdrachtgever is een full-service digital provider die wereldwijd bekend staat als een organisatie die innovatieve digitale marketingoplossingen creëert. Ze zijn gevestigd in Houten, Nederland, en hebben een sterke focus op het ontwikkelen en uitvoeren van effectieve social media marketingstrategieën.

Wat je kunt verwachten 🚀

  • Als Social Media Marketeer krijg je de kans om te werken aan projecten die gebruikmaken van de nieuwste social media marketingtechnieken en platformen.
  • We bieden een goede werk-privé balans dankzij flexibele werktijden en 29 vakantiedagen.
  • Je krijgt de mogelijkheid om te werken aan diverse social media marketingcampagnes en strategieën.
  • Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, en we ondersteunen je bij het blijven leren en groeien in het vakgebied van social media marketing.
  • Je komt terecht in een stimulerende werkomgeving in de provincie Utrecht, waar je deel uitmaakt van een getalenteerd en creatief marketingteam.

Over de functie 💡

Als Social Media Marketeer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en beheren van social media marketingcampagnes. Je werkt nauw samen met het marketingteam om social media strategieën te ontwikkelen en uit te voeren die voldoen aan de behoeften van onze klanten en doelgroepen. Je zult betrokken zijn bij het gehele proces, van strategie tot analyse van campagneresultaten.

Wat je meebrengt 🌟

  • Als medior Social Media Marketeer heb je enige ervaring in het ontwikkelen en uitvoeren van social media marketingcampagnes.
  • Je bent creatief, analytisch en hebt sterke communicatieve vaardigheden.
  • Je hebt diepgaande kennis van social media platformen, advertentiebeheer en social media analyse.

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Bel ons dan op 📞 085-130 06 21. We staan voor je klaar om alle kansen en mogelijkheden met je te bespreken. Geloof ons, het is de moeite waard! 🚀🌟

Solliciteer nu

Delano Vossen
Recruitment specialist

Jouw vacature specialist

Neem direct contact op om de mogelijkheden voor de functie van Marketing Expert deze vacature voor jou te bespreken!

Niet jouw vacature?